Massage thai thaimassage i odense

massage thai thaimassage i odense

nov Så har man ømme muskler, spændinger i nakken og skuldrene, så kan jeg varmt anbefale en lækker thaimassage og oliemassage, da det går ind og løsner musklerne, siger Panom Nielsen. Panom er uddannet massør i Thailand og har arbejdet som massør på en klinik i Odense i over ét år. Hendes. jan Odense Thai Massage åbner på lørdag i Kongensgade i Odense. Men allerede nu kan du få massage og andre behandlinger. Foto: Privatfoto. Ny thaimassage åbner i Odense. 2 / 4. Odense Thai Massage åbner på lørdag i Kongensgade i Odense. Men allerede nu kan du få massage og andre. Velkommen. Jeg hedder Suthima, men alle kender mig som Pyng. Pyng er mit thai kælenavn og det betyder honningbi. Jeg er født d. maj i Buriram i Thailand, men har boet i Rayong det meste af mit liv. Nu bor jeg i Odense sammen med mine to børn, Don på 17 år og Olivia på 14 år. Pyng er indehaver og er.

Can not: Massage thai thaimassage i odense

Kvinder og porno real sex Mand sexsider
Massage thai thaimassage i odense 890
Bordeller i århus swingerklub bubber Langvarig utroskab chatsex
Erotik for massage nakskov Beroligende, afstressende og stimulerende massage. Fysiurgisk massage - 60 min. Fysiurgisk massage - 90 min. Hej alle, jeg har åbner idag. Velværemassage med varme sten og æteriske olier.

Videos

Garra Rufa behandling hos Odense Thai Massage

Massage thai thaimassage i odense - consider

Havde nogle smerter som der fint blev løst op. Har prøvet så mange andre Thai massager her i Odense, men aldrig været helt tilfreds. Korup Motion Amateur Sports Team. Bencha Thai Massage · December 27, ·. Wellness-massage med olie og varme lavasten. Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve den 1. Bencha Thai Massage · December 30, ·. nov Så har man ømme muskler, spændinger i nakken og skuldrene, så kan jeg varmt anbefale en lækker thaimassage og oliemassage, da det går ind og løsner musklerne, siger Panom Nielsen. Panom er uddannet massør i Thailand og har arbejdet som massør på en klinik i Odense i over ét år. Hendes. jan Odense Thai Massage åbner på lørdag i Kongensgade i Odense. Men allerede nu kan du få massage og andre behandlinger. Foto: Privatfoto. Ny thaimassage åbner i Odense. 2 / 4. Odense Thai Massage åbner på lørdag i Kongensgade i Odense. Men allerede nu kan du få massage og andre. Kontaktinformation på Odense Thai Massage Nørregade I/S Odense C, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. massage thai thaimassage i odense

0 thoughts on “Massage thai thaimassage i odense

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *